Hatékonyság, Együttműködés és Eredményesség. Ezt várjuk el egy modern irodai kommunikációtól. Megoldásaink maximálisan támogatják ezeket az elvárásokat. Rendszereinkkel felszerelt irodákban a beérkező hívások lekezelése sosem volt még ennyire egyszerű, akár asztali vagy irodán belüli vezeték nélküli telefonkészüléken, akár okos telefonon, akár számítógépen szeretnénk a hívásokat fogadni.

Rendszerink képesek az Ön ügyviteli rendszerével kapcsolatot teremteni, így a bejövő hívásokat a telefonszám alapján név szerint is azonosíthatja, vagy WEB alapú CRM, vagy egyéb ügyviteli rendszeréből kattintással hívhatja. A legfejlettebb szerver szintű kapcsolatoknak köszönhetően a bejövő hívások minden esetben hozzá kapcsolódhatnak a kapcsolattartó adatlapjához.
Ha az Ön irodájában ügyfélszolgálati rendszer, vagy Call Center működik kérjük kattintson!

Modern irodai megoldások

Az együttműködés még sosem volt ennyire egyszerű és ennyire hatékony. Rendszereink piacvezető megoldások a WEB konferencia és WEB chat területén. Megoldásainkkal könnyedén létrehozhat azonnali, vagy tervezhet későbbi videó megbeszéléseket, oktatásokat, termékbemutatókat, melyeket rögzíthet, és akár közzé is tehet népszerű web-es videó megosztókon. Ehhez használhatja a személyi számítógépét, okostelefonját, vagy akár a TOP minőségű vidó-konferencia eszközeinket is, ha tárgyalótermi megoldásra van szüksége.
Az irodák hatékonyságát növelheti még TOP kategóriás kültéri és beltéri videó kaputelefon megoldásunk is, amellyel nagyban megkönnyíthetjük a kollégák mindennapi munkáját, mivel modern eszközeinkkel a kaputelefon képét akár asztali IP telefonon, akár fali konzolon, akár személyi számítógépen, vagy megfelelően modern infrastruktúra esetében okos telefonon is meg tudjuk jeleníteni, vagy hanghíváshoz a rendszer bármely melléke használható és akár kapu- ajtónyitás is vezérelehető a mellékekről.
VoIP telefonos rendszereink minden hívást logolnak és tárolnak, így később visszakereshetőek, amelyek akár automatikus időszakos e-mail-es listák formájában is elérhetőek, így az azokra szánt idő megspórolható.
Igény esetén akár a beszélgetések is rögzíthetőek, exportálhatóak.

Rendszereink akár a legmodernebb Cloud-os (Felhős) akár helyben telepített megoldásban is maximálisan képesek kiszolgálni egy Modern Iroda kommunikációs igényeit.

A fent felsorolt rendszerek a legmodernebb infrastruktúrában tudják kiszolgálni maximálisan a felhasználókat, ezért cégünk az alap, sok esetben láthatatlan, de elengedhetetlen infrastruktúrák kialakításában is megrdenleői rendelkezésére ál.
A legmodernebb akár 10 GBIT-es CAT6A réz kábelezési hálózatok, illetve Optikai hálózatok kiépítése mellet természetesen WIFI hálózatokat is építünk, valamint szállítjuk az ezeket a hálózatokat kiszolgáló switch, router és tűzfal infrastruktúrát is.

Ha Önnek fontos hogy modern egységes kommunikációs megoldása legyen, mellyel cége versenyelőnyt szerezhet, ne késlekedjen felvenni velünk a kapcsolatot és ajánlatot kérni a kor legjobb megoldásaira. Rendszereinket akár több lépcsősen is be tudjuk vezetni, akár meglévő infrastruktúrára is telepíteni tudunk, így Ön kis beruházással akár azonnal élvezni tudja a legmodernebb, és legjobb egységes kommunikációs rendszerek nyújtotta versenyelőnyöket.

Modern irodai megoldások

Piacvezető megoldásaink elemei:

 • 3CX Kommunikációs rendszerek
 • 3CX WEB meeting
 • 3CX CRM integráció
 • 3CX Cloud (Felhő) Megoldások
 • Grandstream UCM kommunikációs szerverek
 • Grandstream széles IP telefon választék
 • Grandstream és Fanvil Kaputelefonok
 • Grandstream piacvezető Videokonferencia eszközök
 • Grandstream IPVideo talk
 • SNOM Dect
 • Mikrotik RouterBoard
 • Grandstream Wifi
 • Ubiquity Wifi