Zero Config

Grandstream UCM telefonközpontok egyik hasznos tulajdonsága, hogy a telefonközponttal egy hálózatba kötött Gradnstream IP telefonok és átjárókat közvetlenül a telefonközpontból lehet konfigurálni.

Ez a funkció üzemeltetőknek központosított üzemeltetést és felügyeletet tesz lehetővé nem csak telepítéskor, de a mindennapi igényváltozások kiszolgálása folyamán. Ezzel a funkcióval nem szükséges a készülékek minden egyes paraméterét – a több százból akár – egyesével beállítani, hanem ezt a rendszer megteszi, így elérve a legjobb kiszolgálását a felhasználóknak, illetve a lehető legtöbb funkciót a rendszerből.

Ez a funkció a felhasználók részére azért hasznos, mert egy-egy új funkció, vagy változtatást az üzemeltető gyorsan és központosítottan tudja elvégezni, ezzel a valós felhasználói igények időben gyorsan kiszolgálásra kerülnek.

Hívásadat listázás és statisztikák

A Grandstream UCM telefonközpontba integrált megoldás a hívások adatainak rögzítése, illetve a várakozó sorokról történő statisztikák készítése.

A hívásokról részletes lista kérdezhető le a rendszerből közvetlenül a megfelelő jogosultsági szinttel, hívási időpontjára, hívó/hívott fél mellékszáma, vagy telefonszáma szerint, a hívás eredménye alapján, mely lekérdezés akár automatizálható és e-mailre kiküldhető.

Az Grandstream UCM telefonközpontok lehetővé teszik a hívás adatok külső rendszerekbe történő akár On-Line real time valós idejű adat továbbítást, mely segítségével akár az alábbi megoldásokkal is összeköthetőek.

  • Tarifikációs rendszerek
  • Irodaházak, vagy közös használatú telefonközpontok elszámoló rendszere
  • Hotel Front Office rendszerek
  • CRM rendszerek
  • Hatékonyság mérő ERP rendszerek

Hangposta e-mailben

A Grandstream UCM telefonközpont beépített funkciója a hangposta üzenetek felhasználónkénti e-mailben történő továbbküldése, így a felhasználó akkor is értesül arról, ha irodai mellékre hangposta üzenete érkezett, ha csak e-mail közelben van, de nem az irodájában, és az e-mail mellékletéből azt vissza is tudja hallgatni.

Automata kezelő

A Grandstream UCM Telefonközpont 5 szint mélységig konfigurálható Automata kezelővel rendelkezik. Az automata kezelő segítségével a rendszert hívók nyomógombjainak segítségével tudnak felkínált menüpontokból választani, melyet akár közvetlenül mellékekre / készülékekre lehet tovább irányítani, vagy akár várakozó sorokra is (Call Center).

Videó hívás támogatása

A Grandstream UCM telefonközpont támogatja a H.264, H.263 és a H.263+ codecek-el történő videóhívást. A videóhívások a Grandstream video IP telefonjaival, GS WAVE okos telefon alkalmazásával érhetőek el.

A videó hívás funkció segítségével a rendszert a videó konferencia megoldásba is be lehet kötni, melyről alábbiakban részletesebben írunk.

SoftPhone megoldás GS Wave (iOS/Android)

A Grandstream ingyenes soft phone megoldást kínál Android és iOS eszközökre. A rendszer a felhasználók részére kiküldött üdvözlő üzenetben küldött QR kóddal konfigurálja a GS Wave alkalmazást, mely lehetővé teszi akár belső akár megfelelő beállítások esetén külső hálózatból is a GS Wave használatát. A kínált szoft phone segítségével okos telefonunk akár a mellékünk is lehet.

Videó konferencia

A Grandstream videokonferencia megoldásai teljes-körűen lefedik bármely vállalkozás részére a professzionális, mégis megfizethető videokonferencia megoldást, amely növeli a termelékenységet és pénzt takarít meg az üzleti utazások helyettesítésével.

Ha tárgyalótermi integrált célhardveres megoldást keres, a GVC sorozatú videokonferencia-eszközöknek köszönhetően minden vállalkozás robusztus, megbízható és megfizethető videokonferencia megoldást biztosít, amely összekapcsolja az telephelyek és a tárgyalókat. Ha online videokonferencia-megoldást keres vagy ha olyan platformra van szüksége, amely összekapcsolja a GVC-eszközöket, ne keressen tovább, az IPVideoTalk video-, audio- és webkonferencia platformon ez könnyedén megoldható. Videokonferencia megoldásai akár Facebook, Youtube, Skype, Lync megoldásokkal is használhatók.

A Grandstream konferencia eszközeivel könnyedén megvalósítható a rendszerek közötti átjárás, így akár az Ön nagy teljesítményű GVC sorozatú videokonferenciája könnyedén összeköthető a IPVideoTalk rendszerrel és akár még kapcsolt-vonali hálózaton keresztül klasszikus telefonhívással, vagy mobil hívással, akár egy nagy konferenciává Grandstream UCM telefonközpont segítségével. Egyszerű, költséghatékony magas kompatibilitású, és professzionális megoldás.