Kezelje egyszerűen a hangos tájékoztatásokat

A SmartTouch Call II rendszer egy érintőképernyős kijelzős rendszer, mely egy szerverhez kapcsolva képes meghatározott hanganyagok lejátszására, így olyan felhasználási területeken ahol több fajta, de ismétlődő tájékoztató hangüzenetet kell bemondani nagyban megkönnyíti és optimalizálja az ezt felügyelő munkatársak munkáját.

Szolgálhatja akár áruházak, logisztikai központok, raktárak, vagy egyéb objektumok automatizált hangbemondását, illetve előre programozott hanganyagok gyors, automatikus lejátszást Kizárólag automatikusan időzített hanglejátszásra szánt alkalmazás esetén a szerver egység külön is használható, egyéb komplex felhasználás esetén az alábbi eszközök együttes használata szükséges mely LAN / WIFI hálózatra is telepíthető.

Miért jó ez a rendszer?

A fejlesztés során egy olyan vezérlő rendszer megalkotását tűztük ki célul, mely alacsony költséggel telepíthető és üzemeltethető, valamint mind a felhasználás és az elhelyezés módjában rugalmas.

Miért rugalmas?

A rendszer a felhasználási hely informatikai hálózatához kapcsolódik, az eszközök azon keresztül tartják a kapcsolatot, mely az esetek döntő többségében már kiépített, meglévő infrastruktúra. Ha mégsem lenne az elhelyezési helyen meglévő informatikai kábelvégződés, abban az esetben akár WIFI hálózaton keresztül is használható a berendezés.
A kapacitív érintőképernyős menürendszer szinte korlátlan hang tartalom aktiválását teszi lehetővé, illetve a központi lejátszó egység hangmenü kapacitása is korlátlan hanganyag és időzítés beállítására, lejátszására alkalmas, mely távoli eléréssel bármikor módosítható.

Mit is ad ez Önnek?

Ha az Ön által magas színvonalon üzemeltetett kereskedelmi egységben, logisztikai központban, raktárban stb. van bármilyen hangbemondási, hangosítási rendszer, ezzel az egyszerű kiegészítővel kiterjeszteti annak használatát. Az esetek többségében a bemondásra kerülő hangok előre rögzíthetőek, és szinte mindig ugyanolyan tartalmúak, de a lényege, hogy ezek előre definiálható üzenetek.

Rendszerünket úgy terveztük, hogy a felhasználó egy érintőképernyő segítségével egyedi, az adott telephelyre kidolgozott menüben kiválasztja a bemondani kívánt tartalmat és azt egy érintésre a rendszer azonnal bemondja. Olyan munkahelyeken, ahol a hangbemondást végző kollega az ügyfelekkel személyesen is kommunikál, a rendszerünk használata esetén, másodpercek alatt a megfelelő menüpont kiválasztásával el indíthatja a hangbemondást, anélkül, hogy az ügyféllel folytatott személyes kommunikációt félbe kellene szakítania.

Az ügyfél elégedettebb lesz, hiszen a személyes kapcsolattartás folyamatos, a végeredmény pedig magasabb ügyfélelégedettség, hatékonyabb munkavégzés. Azokat a tájékoztatásokat amiket napi, heti rendszerességgel mondanak be, fixen be lehet programozni és nem igényel semmiféle interakciót, a kívánt időpontban automatikusan lejátszásra kerülnek.

A legtöbb telepített hangosítási rendszer 1-2 helyen rendelkezik csak mikrofonnal, így a hangbemondás csak egy-egy dedikált helyről érhető el. Vegyünk például egy több ezer m2-es logisztikai csarnokot, ahol a hangbemondáshoz szükséges mikrofon az információs pultnál, valahol a személyi bejáratnál van elhelyezve a hangbemondási igény pedig az egyik kamion fogadóban keletkezik, ebben az esetben aki a kamion fogadóban van valahogy el kell érje az akár tőle több száz méterre lévő kollégáját, neki le kell diktálni, hogy mit is szeretne bemondatni, majd ezt a szöveget az a kolléga aki a mikrofonnál dolgozik, bemondja.

Ez több ember több percét is igényelheti, míg a rendszerünk segítségével egy ilyen – pl. csoportos kollégák behívása az adott fogadóba – hangbemondás csak egy gombnyomás a fogadónál elhelyezett érintőképernyős panelről. Így egy sablon szöveg bemondása nem 15-20 mp felolvasás, vagy több kolléga néhány perces beszélgetése, hanem 1-2 mp-es egyszerű érintése a kijelzőn. Ezzel egy nagyobb hangforgalmú munkahelyen a bemondó kolléga munkaidejének jelentős része fordítható egyéb termelő tevékenységre.

Ha az Ön telephelyén is rendszeres hangbemondási igény merül fel, és növelné telephelyének hatékonyságát, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kollégáink azonnali ajánlattal tudjanak szolgálni.

Tekintse meg rövid bemutató videónkat a rendszer működéséről: