A WhiteCORE Services Kft. elkötelezett az új koronavírus (COVID-19) járvány helyzetben kialakult home office igények lehető legköltséghatékonyabb és legmodernebb megoldások ügyfeleinek történő megvalósításában.

Alábbiakban összegyűjtöttük azon megoldásainkat és szolgáltatásainkat, amelyek nagyban segíthetik az otthonról történő munkavégzést, oktatást, megbeszélések lebonyolítását.

Home Office

WhiteCORE 3CX Cloud telefonközponti megoldásainkkal a komplett irodája haza költözhet, mivel hívásait a 3CX Webkliens és a 3CX Phone alkalmazásokkal melléke, így irodai telefonja is elérhető lesz internet segítségével. Ehhez ajánljuk 3CX Cloud megoldásainkat (Szolágtatás/IP Telefon/Cloud), legyen szó akár a Standard (Szolágtatás/IP Telefon/Cloud/Standard), vagy a nagyobb funkcionalitású akár Call Center képességekkel is rendelkező Enterprise (Szolágtatás/IP Telefon/Cloud/Enterprise) verzióról.

Szintén a 3CX rendszerében elérhető szolgáltatásunk a WEB Meeting (BLOG/Webmeeting), mellyel videós megbeszélések, oktatások, vagy akár termék bemutatók is kivitelezhetőek, az internet segítségével. Ehhez nem szükséges külön speciális program telepítése, csak egy Google Chrome, vagy Firefox böngésző. Új szolgáltatás a PRO és Enterprise licenccel rendelkezők részére, hogy a WEB meetingekbe már telefonhívással is be lehet kapcsolódni, így azok a résztvevők is hallhatják, illetve részt vehetnek a meetingen.

Home Office

Boltok, kereskedelmi egységek, webshopok részére megoldásainkkal magasabb ügyfél kiszolgálási szint érhető el, gyors bevezetéssel.

A rendszerek bevezetése akár néhány órán belül megvalósítható.

Iskolák, oktatási intézmények részére 3CX rendszerek licence 1 évig ingyenes elérhető PRO verzióban, mely akár 100 résztvevős távoktatások lebonyolításához is megfelelő eszköz lehet.

Ha az ön szerverei, alkalmazásai csak az irodájában érhető el, de mégis otthoni munkavégzésre van kényszerülve, kollégáink VPN megoldások kialakításában is segítségükre vannak, melyet akár előprogramozott eszközökkel távolról kiszállás és személyes érintkezés nélkül is telepíthető, kialakítható.

Legtöbb megoldásunk telepítéséhez, beüzemeléséhez nem szükséges személyes találkozó, vagy személyes megjelenés. Eszközigényes megoldások esetében az eszközöket előtelepítve, konfigurálva kollégánk futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül eljutatja és a végleges beállításokat az ott elvégzett üzembehelyezést követően befejezi.