Az egészségügyben is egyre jobban fejlődik a technológia és egyre többen területen használják ki a modern technológia előnyeit. Ez a fejlődési trend a telekommunikációs technológiákat is egyre jobban érinti.

Egyik oldalról az új legmodernebb rendszerek alacsonyabb üzemeltetési költségeiből adódó hatékonyságnövekedés, a másik oldaról a növekvő tele-egészségügy szempontjai, mely könnyebbé teszik a kommunikációt a páciensek és az Őket kiszolgáló egészségügyi szolgáltatók között.

Egészségügyi intézeteknek

Piacvezető VoIP telefon alközponti megoldásaink segítségével a telefonos ügyfélszolgálatokat magasabb szintre tudjuk emelni, mely a páciensek részére rugalmasabb, gyorsabb személyre szabott szolgáltatást eredményezhet, így növelve az elégedettségüket. Integrált megoldásaink lehetővé teszik, hogy a páciensekkel történő telefonos egyeztetések még gördülékenyebben működjenek, az közös címtár és a kattintásra történő hívásoknak köszönhetően.
Magán Egészségügyi szolgáltatóknál igen széles körben elterjedt Felxsys rendszerrel integrált megoldásaink segítenek a páciensek magas színvonalú kiszolgálásában. Amennyiben Önnek más rendszere van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a lehetőségek áttekintése érdekében.

Piacvezető WEB meeting alkalmazásának köszönhetően kollégái akár távolról is web-es videóhívás keretében is tájékoztathatják pácienseiket, vagy konzultálhatnak velük. Ezzel csökkentve a várakozási időt, és hatékonyan több pácienst is ki tudnak szolgálni. A páciensek részéről nem szükséges csupán egy Google Chorme alapú internet böngészővel rendelkező számítógép fejhallgatóval, vagy csak hangszóróval.

A páciensek részére nem látható, de a háttérben tevékenykedő irodai munkatársak tevékenységének hatékonyabbá tételéhez a Modern Irodai megoldásainkat kínáljuk, melyhez kérem kattintson!

Mai kor elvárásainak megfelelő professzionális WIFI vezeték nélküli hálózatok kiépítésével további szolgáltatási szint növekedést tudunk megvalósítani intézményekben. mérettől függetlenül, akár kisebb 100-200 m2-es néhány rendelős intézmény, vagy több szintes több 1000m2-es területről legyen szó. Rendszereink képesek nagy biztonsággal külön kezelni a szervezet saját belső hálózatát az esetlegesen többlet szolgáltatásként a páciensek részére elérhetővé tevő nyílt WIFI internet elérést.

Egészségügyi intézetek számára

Integrált piacvezető VoIP megoldásaink mellet WIFI és kábeles hálózati infrastruktúra kialakításában is megrendelőink rendelkezésére állunk. Vezeték nélküli informatikai hálózati megoldásaink mind a páciensek részére megosztott WIFI mind az kiszolgáló személyzet részére megfelelő hálózati elérhetőséget biztosít.
Megoldásaink kiterjednek a rendszerek alapjául szolgáló kábelezési és aktív eszközök szállítására, telepítésre és üzemeltetésre is mint switch-ek, router-ek, stb…

Ha Önnek fontos hogy Egészségügyi szolgáltató intézetének a lehető legmodernebb egységes kommunikációs megoldása legyen, mellyel szervezete versenyelőnyt szerezhet, ne késlekedjen felvenni velünk a kapcsolatot és ajánlatot kérni a kor legjobb megoldásaira. Rendszereinket akár több lépcsősen is be tudjuk vezetni, akár meglévő infrastruktúrára is telepíteni tudunk, így Ön kis beruházással akár azonnal élvezni tudja a legmodernebb, és legjobb egységes kommunikációs rendszerek nyújtotta versenyelőnyöket.

Kommunikációs megoldások gészségügyi intézményeknek

Piacvezető megoldásaink elemei:

 • 3CX Kommunikációs rendszerek
 • 3CX WEB meeting
 • 3CX CRM integráció
 • 3CX Cloud (Felhő) Megoldások
 • Grandstream UCM kommunikációs szerverek
 • Grandstream széles IP telefon választék
 • Grandstream és Fanvil Kaputelefonok
 • Grandstream piacvezető Videokonferencia eszközök
 • Grandstream IPVideo talk
 • SNOM Dect
 • Mikrotik RouterBoard
 • Grandstream Wifi
 • Ubiquity Wifi