A 3CX webmeeting használata

A 3CX egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a kollegák és partnerek közötti eredményes szemtől szembeni kommunikációt és együttműködést, függetlenül attól, hogy hol vannak.

A webmeeting teljes mértékben integrálva van a webkliensbe, így egyenesen a böngészőből létrehozhat és csatlakozhat meetingekhez, összedolgozhat és megoszthatja a képernyőjét.

Másodpercek alatt létrehozhat egy értekezletet

Egyszerűen csak kattintson a „ schedule conference„-re a web kliens menüben, válassza ki a megfelelő opciót és töltse ki a szükséges információkat a meetingről. Azt is kiválaszthatja, hogy melyik naptárra alkalmazza a meetinget.

Könnyen megoszthatja a „meeting termét” ad-hoc konferenciák számára, 3CX rendszerrel nem rendelkezőkkel is.

Néha a konferencia beszélgetések és videó meetingek sokkal spontánabbak, így egyszerűvé tettük, hogy azonnal megoszthassa a meeting termet és már kezdheti is.

Kattintson a „Webmeetingre” a web kliens menüben és máris a meeting termében van.
Kattintson a link ikonra, hogy kimásolja a meeting terem linkjét, amit aztán megoszthat a résztvevőkkel emailen vagy chaten.

Csatlakozás a web konferenciához

Amikor meghívják egy video konferenciára, akkor kap egy meghívást emailen keresztül ami tartalmazza az összes információt a meetingről. Ahhoz, hogy a konferenciához csatlakozhasson csak a linkre kell kattintani. Engedélyezze a mikrofon és a videó hozzáférést!

IOS és Android applikációval csatlakozhat a meetingekhez okos telefonon keresztül is.

FONTOS!! Az Android verzió csak azt teszi lehetővé, hogy hallgassa, nézze, hozzászóljon a meetinghez interakció nélkül (chat, szavazás, megosztott dokumentumok).

Együttműködés korszerű tulajdonságokkal

3CX Webmeetingek számos lehetőséget kínálnak, olyat, mint a ki be kapcsolása az audió és videó funkcióknak, a meeting rögzítése és a meeting befejezése. További funkciókkal fokozhatja a meeting élményét.

 • képernyő megosztás: ossza meg az egész képernyőt, vagy csak egy ablakot, akár a böngészőt, vagy egy alkalmazást
 • PDF file megosztás: PDF file megosztás, feltöltés, előnézet: Minden feltöltés automatikusan mentésre kerül. Egyszerűen csak dupla klikkeljen egy dokumentumra és meg is osztja A képernyő alján található eszköztárral a rajzolhat, írhat a dokumentumra
 • Whiteboard/Tábla- ideális ötleteléshez vagy online tanórákhoz. valós idejű együttműködés -rajz és írás eszközökkel
 • szavazás indítása: össze szeretne gyűjteni véleményeket és visszacsatolásokat gyorsan és hatékonyan? Hozzon létre egy szavazást a résztvevőkkel
 • file megosztás- a szervezők és előadók megoszthatnak fileokat ( 64MB méretig) csak a file megosztás ikonra kell kattintani, és a filet a chat felületre behúzni.
 • jelzés: a kézikonra kattintás után a felugró ikonokkal lehet visszajelzést adni

Távoli irányítás, ha segítségre van szüksége, vagy segíteni tud

A távoli irányítás funkció lehetővé teszi (WINDOWS számítógépek esetében), hogy a meeting szervezője bármelyik résztvevő gépét távolról irányítsa.

Ez egy nagy segítség abban az esetben amikor egy vevő vagy kollega segítségre szorulna, vagy kisegítené Önt egy problémában.
Ahhoz, hogy a résztvevő gépét távolról irányítsa:

 • kattintson a résztvevő nevére és válassza ki a távoli irányítást ( remote control) . Amennyiben nincsen telepítve, akkor installálja a 3CX Távoli Irányítás ( Remote control ) klienst amikor a rendszer kéri
 • megnyithatja a távoli munkamenet párbeszédpanelt, egy másik képernyőt választhat, vagy befejezheti a munkamenetet, ha a kék „ remote control” ikonra kattint.

Ahhoz, hogy a számítógépét távolról tudják irányítani:

 • Fogadja el a távoli irányítás ( remote contol) felkérést, töltse le és installálja a klienst amikor a rendszer kéri
3CX Webmeeting
 • A kék Remote Control ikonra kattintva bezárhatja a munkamenetet

Az ön személyre szabott CLICK2MEEt linkje

A CLICK2MEET link egy egyedi URL amit megoszthat a vevőivel, partnereivel, vagy kollegáival, akár az irodai telefonszámát, így ingyen és egyszerűen kapcsolatba léphetnek Önnel. A megosztható CLICK2MEET URL az üdvözlő emailben megtalálható.

Ha valaki egy webmeetinget szeretne az Ön egyedi URLjén keresztül csinálni, akkor emailen vagy chaten figyelmeztetjük. Ahhoz, hogy egy meetinghez csatlakozzon csak annyit kell tennie, hogy elfogadja a felkérést amit küldtek.

FIGYELEM! Ahhoz hogy megkapja a CLICK2MEET meeting kérelmeket, a rendszergazdának be kell állítani a „NOTIFY ME” opciót.

Webmeeting jogosultságok

Konferenciaszervezőként jogokat és szerepeket adhat a résztvevőknek az meetingek hatékonyabbá tétele és az összes felhasználó hatékony közreműködése érdekében.
A résztvevő nevére kattintva:

 • engedélyezhet szervező, előadó vagy résztvevő szerepeket

Szervező: Teljes mértékben irányítja a meetinget, használhatja az összes funkciót, beleértve, felvehet, elutasíthat, vagy kirúghat résztvevőket, kivéve a meeting létrehozóját.

 • előadó: megoszthatja a képenyőjét, a távoli irányítás kérésekre válaszolhat, szavazásokat hozhat létre, fileokat és PDF dokumentumokat oszthat meg
 • Résztvevő: résztvehet a meetingen, válaszolhat a szavazáson, kinyithatja a megosztott dokumentumokat, és reagálhat a távoli irányítás felkérésekre

Résztvevő kirúgása: Eltávolítja a meetingről a résztvevőt. A kirúgott résztvevők bármikor újra csatlakozhatnak a meetinghez

3CX Webmeeting használata

Beállítások

A 3CX Webmeeting beállításokhoz könnyedén hozzáférhet a jobb oldali menüre kattintva. Itt a következő opciók közül választhat:

 • Audio
 • Video
 • Hálózat

Erről a meetingről és a 3CX Webmeeting adatvédelmi politikájáról is bővebb információt találhat.

Hibaelhárítás:

a 3CX webmeeting hibaelhárításához ezen az oldalon találhat információt: Kattintson

Hasonló bejegyzések