Centrex call center csomagon felüli igények
(ALAPDÍJ 5 FELHASZNÁLÓ HOZZÁFÉRÉST TARTALMAZZA)

Centrex call center 5 mellékre

Alapdíj

Az árak nettó összegek. Az alapdíj 19.900 Ft.
Az alapdíj 5 virtuális melléket, egy call center csoportot és 5 mellékre beszélgetés rögzítést tartalmazz.


Kérjük adja meg, hány darab virtuális melléket szeretne használni az alapdíjban foglaltakon felül, mely 5 db. (összesen 6 db mellék esetén ide 1 db-ot kell írni)
Ft
Kérjük adja meg, hogy hány mellék esetében szeretne beszélgetés/hívás rögzítést. A call center csomag tartalmazza 5 mellékre a beszélgetésrögzítést.
Ft
Adja meg a fent megjelölt mellékek közül hány mellék legyen része a call centernek. Call centeres kollégának minősül, aki az ügyfélszolgálati csoportra érkező hívásokat fogadja, valamint a csoport vezetője.
Ft
Adja meg, hogy a rendszerben az alapcsomagban foglaltakon felül hány automata kezelő/menüt szeretne. Adja meg, hogy a rendszerben az alapcsomagban foglaltakon felül hány automata kezelő/menüt szeretne. Az alapcsomagban 1 db van.
Ft
Adja meg, hogy a rendszerben az alapcsomagban foglaltakon felül hány csengetési csoportot szeretne. Az alapcsomagban 1 db szerepel.
Ft
Adja meg, hogy a rendszerben hány ügyfélszolgálati csoport/várakozó sort szeretne. 1 várakozó sort/ügyfélszolgálati csoportot tartalmaz.
Ft
Ft