Saját VoIP telefonközpont – saját igényekre: Helyszínen vagy a felhőben

A 3CX egy szoftveralapú, nyílt szabványú IP telefonközpont, amely azonnal teljes körű, egységes kommunikációs funkciókat nyújt.

A 3CX olyan egyszerűvé teszi a VoIP telefonközpontok telepítését, kezelését és karbantartását, hogy mindezt Ön is könnyedén elvégezheti, legyen szó készülékről, kiszolgálóról vagy felhős fiókról.

3CX VoIP Telefonközpontok

A 3CX VoIP telefonközpontot 3-féleképpen használhatja:

Vegye igénybe 3CX Cloud telefonközponti szolgáltatásunkat és akár néhány órán belül használhatja alap telefonos igényei kiszolgálásra, vagy akár Call Centere / ügyfélszolgálata működésének biztosítására! Amennyiben teljes mértékben a saját felügyeletében szeretné tudni a rendszert, telepíthetjük az Ön szerver infrastruktúrájára, vagy elhelyezhetjük licencüket az általunk biztosított Cloudban.

3CX: A kommunikáció jövője már ma!

Fedezze fel, hogy a 3CX VoIP telefon rendszer hogyan szolgálhatja ki mindennapos kommunikációs igényeit a hívások irodán kívüli fogadásától az ügynöki produktivitás növelésén át a személyes megbeszélésekig, és tovább!

Ez a videó a 3CX néhány kiemelkedő jellemzőjét és előnyét mutatja be – és azt, hogy mennyire egyszerűen is használható.

Miért a 3CX?

Turbózza fel az üzletének növekedését, a 3CX telefonközponttal. Ne hagyatkozzon csak a hívásokra, használja a különböző funkciókat, applikációkat, mint például élő csevegés funkciót, WhatsAppot, a facebookot, smseket és a videokonferenciát. Mindezt egyetlen kliensről tudja használni, így nincsen szükség a különböző applikációk közötti kapcsolgatásra. Válasszon a webes, az asztali vagy a mobil kliens közül, vagy csatlakoztassa támogatott IP telefonját.

Készen áll a változásra?

Enterprise tools 3CX rendszerhez

Enterprise tools 3CX rendszerhez olyan értéknövelt szolgáltatásokat tartalmaz, melyek 3CX rendszerekhez illeszthetőek, de a 3CX szolgáltatás kínálatában nem megtalálhatóak. A szolgáltatások használatához minimum 3CX PRO licenccel kell rendelkeznie, valamint a 3CX szervernek a Enterprise tools szolgáltató licence szerverét el kell érnie.

Enterprise tools szolgáltatást az alapcsomag licenc megvásárlásával tudják használni, melyhez további folyamatosan bővülő kiegészítő modulokat tudnak hozzá kapcsolni.

A telefonközpont, amely összeköti csapatát és vevőit, partnereit, ügyfeleit.

1 hetes ingyenes teszt lehetőségével ismerje meg az Ön új leendő telefonközpontját.

  • Valós fővonali hívószám
  • ügyfélszolgálati csoport
  • 5 felhasználó
  • web kliens
  • mobil kliens
4.3 CX erősségei